Nejnovější recenze ze sekce Ochlazovače vzduchu
- funguje zatím dobře
Klarstein Skyscraper Ice ACO4-SkyscraperBkIce
Přidáno: 28. července 2024
(naposledy upraveno 28. července 2024)
Zakoupeno v Klarstein
- Vypadá hezky
- Celkem tichý
- Předražený větrák
- Rozhodně místnost neochladí ani o stupeň
Koupila jsem synovi do podkroví. jelikož jsem nechtěla hlučnou klimatizaci s vývodem oknem. Bohužel je to jen pěkný větší větrák. Pokud nefouká přímo na vás, tak je to k ničemu. Použili jsme samozřejmě i led, ale nic…
Klarstein Skyscraper Frost ACO4 bílý
Přidáno: 27. července 2024
(naposledy upraveno 27. července 2024)
- Není český návod
- Nemá český návod
Livington SmartChill M21159
Přidáno: 27. července 2024
(naposledy upraveno 27. července 2024)
Zakoupeno v 4home.cz
- krasne chkadi
Přístroj je dobrý.
Bohužel nevychladí celý byt, ale jen jeden pokoj.
zatiaľ ok
- produkt splnil naše očekávání
- mnoho funkcí
- ochlázení o pár stůpňů
- ovládání
- dálkový ovladač
Na české léto ideální. Ráno vyvětrám celý byt. pak zavřu zatáhnu žaluzie naplním ochlazovač ledem a můžu krásně pracovat ve vychlazené akorát místnosti. Je to lepší než kupovat drahou klimatizaci na těch pár horkých dnů v ČR. S tímhle si skvěle vystačíte. Doporučuju
Tichý provoz, při vytváření mlhy jemně ševelí.
Mlha spíš na efekt, na ochlazení vzduchu v místnosti to žádný vliv nemá, protože ji vytvoří opravdu malinko.
Ventilátor nezabere moc místa, ale přístup k nádržce na vodu není úplně praktický a vypouštění už vůbec ne.
Jednoduchá manipulace, výborný do přehřátých bytů pro lidi s dýchacími potížemi.
- Lehká ovladatelnot
Výrobek plně splnil moje očekávání. V bytě je teď daleko příjemněji
- dělá to, co má
- velmi zevrubný návod použití
- O nějakém ochlazování nemůže být vůbec řeč. I s ledem se vzduch neochladil ani o stupeň, pouze vlhkost v místnosti stoupla na 74%. To vše po 4 hod. provozu.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu.
Vážíme si času, který jste recenzi věnovali a mrzí nás, že nejste s výrobkem plně spokojeni. Aktuálně je vše v řešení reklamačního oddělení a pevně věříme, že bude vyřešeno k vaší spokojenosti.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.cz
- Má kolečka a chladí
- Trošku hlučnějí, ale za tu cenu?!
- Jsem s tím spokojený
- Mnoho funkcí
- Můžu u toho spát.
- Dálkové ovládání je bílé, se stříbrnými popisky.
Docela mě to příjemně překvapilo. Objednal jsem to jen jako "trochu jiný větrák" a vypadá to nadmíru slušně. Naklápěcí lamely, cirkulace vzduch, filtr nečistot, dálkové ovládání, pojezdová kolečka, rukojeti k snadnému přenášení, tři rychlosti, dvě speciální rychlosti "vítr v lese" a "noční vánek", zvlhčování a chlazení plus časovač.
Chlazení jsem zkusil dneska v noci. Není to žádná sláva, ale holt klimatizace mi dělá hrozný randál. Při tomhle se dá spát a aspoň trošku to i ochlazuje. Ovšem kdo vymyslel bílé dálkové ovládání se stříbrnými popisky?! Za světla je to v určitém úhlu vidět, za šera, tmy ani náhodou. Tak to mělo být podsvícené, nebo kontrastní.
Klarstein Skyscraper Frost ACO4 černý
Přidáno: 22. července 2024
(naposledy upraveno 22. července 2024)
Zakoupeno v electronic-star.cz
Je dobrý, chladí. Co by jsem vylepšila,je chladící box na který bych dala nějaké ouško, ať se to lépe vytahuje z vody. Box klouže z ruky
Používám krátce a v době veder je to skutečný pomocník. Funguje i jako ventilátor dobře, s ochlazovačem jsem také velmi spokojena.
Klarstein Iceberg Pure HTR7 bílý
Jiří
Přidáno: 22. července 2024
(naposledy upraveno 22. července 2024)
Zakoupeno v electronic-star.cz
Není to klimatizace, ale funguje, fouká chladnější vzduch pokud doplníte studenou vodu a přidáte led. Je to ochlazvač vzduchu jak je uvedeno, žádný velký chlazení. Nevýhoda stále doplňování kapaliny.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »