Nejnovější recenze ze sekce Ochlazovače vzduchu
- Zatím funguje výborně, uvidíme jak se projeví kvalita výrobku, za pár měsíců používání.
Hezky chladi
- ochlazuje
- Jako stolní zařízení naprosto vyhovující, tichý chod, dostatečné chlazení na jednoduchém proncipu, jednoduchá obsluha, pěkný vzhled.
- více funkcí a snadná přemístitelnost
- Výměna chladícího boxu z nádrže
Zatím jen zkousa 100%
trosku zbytcne rozsahly navod ale jinak splnuje co bylo psano
- je dostatečně velký na osobní užití na stole v kanceláři a svoji funkci tím zcela splňuje
- chybí adaptér do zásuvky, kontrolka na stav vody je skoro neviditelná
Špičkový stroj, skvělý design, super funkce, dobrá cena. Naprostá spokojenost.
Zboží nemá česká návod????
- Kvalitní zpracování
- Tichý chod
- 4 v 1
Cenově výhodný ochlazovač vzduchu. Za cenu, za kterou je prodáván se samozřejmě nedá počítat s tím, že nahradí klasickou klimatizaci za několik tisíc. Spokojenost.
- jednoduchá obsluha přístroje, praktické funkce, spolehlivý, elegantní
jednoduchá obsluha přístroje, praktické funkce, spolehlivý, elegantní, kvalitní a přehledný návod k použití
ještě nebyl čas zboží vyzkoušet a použít
- Value for money
- Ease of operation
- Easy to move around
It does not cool the air by much.
Výborně splnil očekávání, krásně ochladí celý obývací pokoj už při minimální intenzitě a pročištěný vzduch navodí pocit jako kdyby byl člověk venku nebo na balkóně. Oblíbil si ho i náš pejsek.
Přesně tohle jsem hledala a jsem opravdu velmi spokojená.
Mockrát Vám děkuji.
- Výkon
- Spousta funkcí
- Jednoduché používání
- Snadná údržba
Kupoval jsem na základě recenzí. Jednoduché ovládání. Opravdu chytře promyšlený přístroj. Podsvícený LCD display tomu dodává šmrnc. Za mě určitě doporučuji.
- Nekvalitni zpracovani vyrobku, pri nejnizsim stupni rachta
- Chladí dobře
- Špatně se dovnitř nalévá voda a vkládá led
Přístroj vypadá dobře a i tak chladí.
Jen ten systém nalévání vody a vkládání ledové "baterie" vymysleli asi někde ve střední Africe.
Tak určitě nevypadá Německá preciznost !!!
Za to by se měli stydět!
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »