Nejnovější recenze ze sekce Ochlazovače vzduchu

Domo DO157A

Domo DO157A

Ověřený zákazník Borovec-elektro.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 6. srpna 2022

Zakoupeno v Borovec-elektro.cz

Nedoporučuje produkt

- Je to v podstatě ventilátor, příliš chladit nedokáže.

OneConcept Arctic Cube bílý

Ověřený zákazník electronic-star.cz Yuriy

Přidáno: 1. srpna 2022

Zakoupeno v electronic-star.cz

Doporučuje produkt

Dobrý den, komunikaci byla rychlá, sem spokojen

Honeywell ES800I

Honeywell ES800I

Ověřený zákazník 4home.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 1. srpna 2022

Zakoupeno v 4home.cz

Doporučuje produkt

je opravdu málo hlučný, v malém prostoru ochladí

Ověřený zákazník ONLINESHOP.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 31. července 2022

Zakoupeno v ONLINESHOP.cz

Doporučuje produkt
  • trochu chladí, pokud jsou namražené kostky
  • není hlučná
  • pokud chcete vylít vodu, tak nejde vyndat zásobník, musí se to otočit celé, ale spíš se voda dolévá

Reakce obchodu ONLINESHOP.cz

děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.

Ověřený zákazník Electro World Dunco

Přidáno: 31. července 2022

Zakoupeno v Electro World

• Dálkové ovládání.
  • Žádné ochlazení, hlučný, pod větrákem pokaždém použití voda.
  • Předražený větrák

Reakce značky Sencor

Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Ohlazovač vzduchu chladí vzduch pomocí studené vody ve které se nachází chladící vložky. Pokud tedy chcete znásobit účinnost ochlazovače, je třeba měnit vodu v zásobníku, pokud se ohřeje, tedy i několikrát za den. Je ale třeba si uvědomit, že rapidní ochlazení místnosti zaručí pouze klimatizace. Ochlazovač nemůže dosáhnout výkonů jako klimatizace, protože neodvádí teplý vzduch z místnosti. Záleží na okolní teplotě místnosti a na mnoha proměnných jako je izolace, typ budovy, orientace budovy a tepelné zdroje. Voda, která se může nacházet pod ochlazovačem, je vysrážená voda, která vzniká vložením studené vložky do zásobníku s vodou. Vysrážená voda je pouze v prostoru se zásobníkem a nikterak se nedotýká podlahy. S pozdravem Sencor Care

ETA Coolio Mini 1568 90000

ETA Coolio Mini 1568 90000

Ověřený zákazník EBshop.cz Julia

Přidáno: 30. července 2022

Zakoupeno v EBshop.cz

Doporučuje produkt
  • Skvělé chlazení za nízkou cenu
  • Ještě není
Ardes AR5R11

Ardes AR5R11

Ověřený zákazník Digiboss Vladimír

Přidáno: 29. července 2022

Zakoupeno v Digiboss

Doporučuje produkt
  • Ochladí jednu místnost asi o 5 stupňů při chodu na plný výkon.
  • Není nikde uvedeno co se stane, když za provozu dojde voda.

Ochlazovač funguje podle uvedených vlastností. Představuje nouzové řešení pro ochlazení v současných vedrech alespoň v ložnici.
Není náhradou za trvale puštěnou pevně zabudovanou kvalitní klimatizaci.

Ověřený zákazník ProAlergiky.CZ Ověřený zákazník

Přidáno: 27. července 2022

Zakoupeno v ProAlergiky.CZ

Přístroj jsem vrátil. Nesplnil mé očekávání. Netvrdím že je špatný ale mě nevyhovoval. Když je namířen přímo na vás tak ochlazení cítíte. Musíte do nádobky nasekat led. Místnost to neochladí. Komu nevadí chladný vlhký vzduch přímo na tělo tak dobrý.

Ardes AR5R05

• Dobrý zvlhčovač
  • Drahý
  • Neochladí ani trošku
  • Hlučný

Po doplnění zásobníku vodou z lednice se čtyřmi chadícími deskami(v balení jsou jen dvě) její teplota stoupne na 22°C během pěti minut. Jako ochlazovač a ventilátor je nepoužitelný, protože je velmi hlučný. Zboží jsem vrátil. NEDOPORUČUJI!

Ověřený zákazník GOGUshop.cz - Originální dárkový eshop LuLu

Zakoupeno v GOGUshop.cz - Originální dárkový eshop

Doporučuje produkt
  • Dobrá cena, opravdu funguje, jak jsem si představoval, jenže.

Reklama: Jen nalejete vodu, zapnete a už to chladí. Nalil jsem vodu a ta hned vytekla. Zůstala je v misce a zařízení opravdu chladilo. Jelikož jsem neobdržel návod, nevěděl jsem kolik vody mám nalít. zkoušel jsem od nejmenšího množství a už vytékala. Posílám spotřebič zpět na reklamaci a žádám o český návod.

ETA Coolio 0568 90000

ETA Coolio 0568 90000

Ověřený zákazník Electro World Ověřený zákazník

Zakoupeno v Electro World

Doporučuje produkt

Teplota v bytě se sníží o několik stupňů a doplňování vody není nikterak složité ani jeho obsluha.

Concept OV5220

Concept OV5220

Ověřený zákazník ROBOT WORLD Ověřený zákazník

Zakoupeno v ROBOT WORLD

Doporučuje produkt

Doopravdy ochlazuje. Poměrně tichý chod a režim spánek je velkou výhodou.

Trotec Pae 11

Ověřený zákazník Eberry.cz Dobra

Přidáno: 22. července 2022

Zakoupeno v Eberry.cz

Doporučuje produkt

zatím používám jen krátce, vlhkost + ochlazování vypadá v pořádku, bezva obsluha

Registrovaný uživatel Registrovaný uživatel

Přidáno: 21. července 2022

Nedoporučuje produkt
  • když dáte led, tak to fouká cca o 3 stupně méně než je okolní teplota (27°C -> 24°C) takže malinkaté + oproti menšímu ventilátoru.
  • z obchodem gogu.cz nebyl žádný problém. Zboží přišlo druhý den.
  • Vytéká z ochlazovače voda, protože nádobka je výše než vanička ve které se lamely máčí.
  • papírové lamely jsou opravdu tenké a nenatáhnou do sebe zcela ani po 15min vodu. Myslím, že efekt by byl lepší, kdyby lamely byly tvořeny na bázi tenkých látkových vložek.
  • dílenké zpracování je to nejlacinější čínské, které si umíte představit. (nejdraději bych sem dal foto)
  • napájecí kabel je umístěn dole, takže když vyteče voda (což je velmi pravděpodobné) tak by mohlo dojít ke zkratu.
  • dle 3 diod, by měly být 3 rychlosti ventilátoru - fungují jen 2 rychlosti. (možná špatný kus)
  • nemožná manipulace pokud do toho nalijete i sebemenší množství vody. (voda je všude)
  • přeprodej od někde z chiny (gogu.cz) i na aliexpressu bych pořídil asi kvalitnější výrobek aspoň co se dílenského zpracování týče.

Tento produkt určitě nedoporučuji!!!!

Za ty peníze jsem nic neočekával a byl to spíše sranda nákup, ale něco tak špatného jsem nečekal. Dle mého i zadarmo drahý.! Jestli někdo má problém s teplotou v bytě, tak doporučuji raději zainvestovat do mobilní klimatizace. Toto nevychladí vůbec nic.

Rohnson R-871 Cool Box

Rohnson R-871 Cool Box

Ověřený zákazník MALL.CZ Ověřený zákazník

Přidáno: 21. července 2022

Zakoupeno v MALL.CZ

• Nemohu posoudit, protože mi dopravce Balíkovna nedoručil zásilku na místo určení a z "technických důvodů",bez mého souhlasu, mi balík zanechal na poště, kde je nemožné zaparkovat a výdejní doba je omezená. Zásilku jsem nebyl schopen převzít a dopravce mi odmítl zásilku zanechat na jiném místě. Naprosté zklamání z dopravy. Aleš D.
Trotec PAE 45

Trotec PAE 45

Ověřený zákazník Gavri.cz Andy

Přidáno: 18. července 2022

Zakoupeno v Gavri.cz

Doporučuje produkt
  • Velmi spokojen s výrobkem, kvalitní zpracování, uváděné parametr odpovídají. Použit v kanceláři vel. 95 m2 na a opravdu pocitově zkvalitnění vzduchu - vyšší vlhkost, rozproudění vzduchu a teplota snížena o 2°C (použita standarní studená kohoutková voda + 2 přiložené chladící náplně). Samozřejmně to chce denně x krát výměnu - schlazení náplní, ale s tím musí každý počítat u tohoto výrobku. Ochlazovač byl zvolen s dostatečným max. výkonem pro možnost pravidelného využívání převážně v nižších otáčkách ventilátorů a tím i nižším hluku, který je ale i tak opravdu nízký, slyšitelný, ale nijak rušivý. Těm, kdo nechtějí klimatizaci, tento ochlazovač vřele doporučuji.

Velmi spokojen s výrobkem, kvalitní zpracování, uváděné parametr odpovídají. Použit v kanceláři vel. 95 m2 na a opravdu pocitově zkvalitnění vzduchu - vyšší vlhkost, rozproudění vzduchu a teplota snížena o 2°C (použita studená kohoutková voda + 2 přiložené chladící náplně). Samozřejmně to chce denně x krát výměnu - schlazení náplní, ale s tím musí každý počítat u tohoto výrobku. Ochlazovač byl zvolen s dostatečným max. výkonem pro možnost pravidelného využívání převážně v nižších otáčkách ventilátorů a tím i nižším hluku, který je ale i tak opravdu nízký, slyšitelný, ale nijak rušivý. Těm, kdo nechtějí klimatizaci, tento ochlazovač vřele doporučuji.

Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25