Nejnovější recenze ze sekce Ochlazovače vzduchu
Skvělý pomocník na horké dny nebo noci.Není to klomatizace ale skvěle poslouží.jeho funkce jsou plně dostačující pro skvělé osvěžení.Jsem spokojen.A mohu doporučit.
Zatím funguje jak má.
Spokojenost,objednávám další
- Výrobek je skvělý, ochlazuje, zvlhčuje vzduch a i se dá pouštět jako větrák. Ovládání je jednoduché, má i dálkové ovládání. super, moc doporučuji.
Zatím nevím až bude horko tak se ukáže
Nemohu dodat jak funguje ještě jsem neměl možnost výrobek vyzkoušet.
- Vše vynikající.
- Ok
- Kvalitnější provedení, než u jiných značek.
- Vše funguje dobře, líbí se mi design.
- Při čerpání vody nešplouchá, má tiše vyřešený odtok vody zpět do nádoby.
- Promyšlené provedení některých detailů. Napřiklad nádoba na vodu má okraj, který omezuje šplouchání. Čerpadlo se zvedá a zase zanoří samo při výměně nádoby, to je moc pěkné. Displey v noci hodně svítí, ale po chvíli se sám ztlumí.
- Bohužel, Alza kecá. Produkt nemá ionizátor.
- Bohužel, Alza kecá ještě jednou. Produkt je hlasitější, v prospektech uvádí, tuším, 63 dB. není to slibovaných 50+něco.
- Ze začátku je trochu cítit novými plasty. Postupně vyčpívá.
- Režimy přirozeného vánku a pro spaní jsou k ničemu. Je to marktetingová hovadina. Spočívá to v přepínání rychlostí a vypínání větráku po několika sekundách.
- V balení nebylo všechno příslušenství. Chyběli chaldící vložky. Doma mám ale lepší.
- Funguje, jak má. Líbí se mi, že má i ionizátor.
- Designový, na pohled vypadá skutečně pěkně.
- Úplné vyjmutí nádobky je problémové, je třeba pokaždé odaretovat čerpadlo.
- Hlučnější, než jsem si představoval.
- Plastové kryty působí při bližším zkoumání odbytě.
- Funkce "Swing" roztočí mřížový kryt, což dobře vypadá, ale skoro vůbec neovlivní proudění vzduchu.
- Produkt jsem vrátil kvůli vadě. Tekla z něj voda mimo nádobu.
- Když nechcete klimatizaci, bohatě ji nahradí
- Lehká ovladatelnost
- Lehká manipulace
- Žádnou jsem nenašel
Vzduch neochladí..... Je to jen ventilátor...
Reakce značky Sencor
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Ochlazovač vzduchu chladí vzduch pomocí studené vody ve které se nachází chladící vložky. Pokud chcete znásobit účinnost ochlazovače, je třeba měnit vodu v zásobníku častěji tj pokaždé když se ohřeje, tedy několikrát za den. S pozdravem Sencor Care
- fouká
- relativně tichý na nízké otáčky
- kolečka,mobilita
- produkt mi vytopil místnost kvůli odpojené hadičce na rozprašování, veškerá voda tekla do motoru větráku , po rozebraní a doplnění svorky ok.
- ultra levné zpracování , nejlevnější měkké plasty
- signalizace ovládání (pípání) budí půlku domu
- hydratizace má zvuk jak když vám vedle postele močí pes
- madlo pro přenášení je k ničemu pokud je v přístroji voda , překlopí se a voda vyteče
cena asi odpovídá kvalitě za 1800kč , kdyby stál původní 3000kč tak katastrofa.
- Ochlazovač jsem koupil na doporučení známého, předtím jsem uvažoval k ochlazení místnosti jen dvě možnosti - ventilátor nebo klimatizaci. Změnil jsem názor - tento přístroj funguje tak, že ventilátor prohání vzduch přes vodní filtr, kde díky čerpadlu voda cirkuluje. I když je do vodní nádržky možnost vložit dodanou gelovou chladící vložku, celkovou teplotu v místnosti tento přístroj nesníží - skutečně to není klimatizace. Avšak pocitově je proudění relativně chladného vzduchového proudu vnímáno jako značné osvěžení. Tedy osvěžení s minimálními náklady a hlavně bez rizika, že nesprávně nastavená klimatizace způsobí zdravotní problémy. K dispozici je také manuální nebo automatická změna směru proudění vzduchu, různé režimy rázů vzduchového proudu a tři stupně intenzity. Přítomen je (po zapnutí) ionizátor, jehož účinnost nedovedu posoudit. Dálkové ovládání funguje bez problémů.
- Hlučnost přístroje odpovídá uváděným cca 60 dB, což je poměrně dost. Ocenil bych možnost chodu ventilátoru na další, skutečně pomalý režim, který by nevytvářel průvan a spíš jen "čeřil" teplý vzduch v místnosti a byl méně hlučný. Uvolnění čerpadla z nádrže při jejím čištění je poněkud obtížné, ale řešitelné.
Poměr mezi kvalitou, účinností a cenou tohoto přístroje je velmi příznivý. Předpokládám, že přístroj bude využíván jen v poměrně krátkém období skutečně horkých letních dnů, kdy běžné větrání během dne není účinné; proto jsem volil toto levnější zařízení. S nákupem jsem spokojen, tento produkt i prodejce mohu doporučit.
- Splňuje co jsem očekával
- Opravdu ochladi
- Na nejnizsi vykon szale funguje dobre, presto je tichy
- Dalkove ovladani
- Casovac
- Proud vzduchu pokryje mensi prostor
- Obcas "vrzne"/"splouchne"
Relativne dobre vypadajici a dlouho fungujici chladic. I pres obcasny rusivy zvuk jde stale o uzitecneho pomocnika v letnich dnech
- Kvalita
Trošku hlučné, v noci to hlučné.
- funkce 'swing' - částešně mění směr vzduchu
- dálkový ovladač
- defakto vypadá i stylově
- chlazení spíše symbolické
- docela velký krám :D
podkrovní pokoj cca 4x3 metry, 1x střešní okno, 1x okno s venkovní žaluzií směr na Jiho-Východ při venkovní teplotě 30C neuchladí, spíše zavhlčí a je dusno - co hodina provozu (zvlhčování/clazení) to litr odpařené vody (+2 namražené chladící vložky v nádrži na vodu + led + ledová voda)
jako ventilátor dobrý
pokud chcete opravdu zimu, volte raději klimatizaci
Reakce značky Sencor
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Ochlazovač vzduchu chladí vzduch pomocí studené vody ve které se nachází chladící vložky. Je ale třeba si uvědomit, že ochlazovač nemůže dosáhnout takových výkonů jako klimatizace, neboť neodvádí vzduch z místnosti. Záleží také na okolních teplotách, ve kterých se ochlazovač nachází (typ budovy, neizolovaná stavba) Pokud chcete znásobit účinnost ochlazovače, je třeba měnit vodu v zásobníku častěji tj pokaždé když se ohřeje, tedy několikrát za den. Rapidní ochlazení místnosti ale zaručí pouze klimatizace, u které je třeba také zohlednit i to že vzduch v jejím okolním prostředí je o dost sušší a náklady na její provoz jsou tak zcela jiné. S pozdravem Sencor Care
- Není to klimatizace, s tím se musí počítat
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »